EGY HELY A BELSŐ BIZTONSÁGODÉRT

Ne csak értsd, hanem
érezd is önmagad

Az Összhangban Önmagammal egy önismereti közösség, amit azért hoztam létre, hogy segítsek neked kapcsolódni az érzéseiddel, ráérezhess az igényeidre és őszintén vállalhasd, aki vagy.

Szeretnék olyan eszközöket adni a kezedbe, amik segítségével megtanulhatod, hogyan fordulhatsz valódi törődéssel, elfogadással magad felé.

Ismerős az hogy

Szeretnél teret adni magadnak
a saját életedben,

De nem tudod hogyan csináld?

Nehezen kapcsolódsz saját magaddal

Nehezen fogalmazod meg, hogy mit érzel valójában – a fájdalmakat sem éled át, de igazán boldog sem tudsz lenni. Mintha a kötelességeid kapnák a főszerepet az életedben.

Nem tudsz igazán önmagad lenni a kapcsolataidban

Nehéz kifejezned az igényeidet, nehézségeidet.
Úgy érzed rengeteget adsz, ami nem talál viszonzásra. Gyakran ragadsz bele olyan kapcsolatokba, amik csak elvesznek belőled.

Túl szigorú vagy magadhoz, a nehéz pillanatokban

Úgy érzed, az a normális, ha nincsenek gondjaid, ha nem érint meg semmi. Azokban a helyzetekben is nagy teljesítményt vársz el magadtól, amikor másokkal megértő lennél.

Nehezen fogalmazod meg, hogy mit érzel valójában – a fájdalmakat sem éled át, de igazán boldog sem tudsz lenni. Mintha a kötelességeid kapnák a főszerepet az életedben.

Nehéz kifejezned az igényeidet, problémáidat.
Úgy érzed rengeteget adsz, ami nem talál viszonzásra. Gyakran ragadsz bele olyan kapcsolatokba, amik csak elvesznek belőled.

Úgy érzed, az a normális, ha nincsenek gondjaid, ha nem érint meg semmi. Azokban a helyzetekben is nagy teljesítményt vársz el magadtól, amikor másokkal megértő lennél.

Fodor Alexandra vagyok,
engedd meg, hogy segítsek neked ebben.

Ebben a 3 perces videóban összefoglalom neked, mit is adhat neked az Összhangban Önmagammal

ELÉRHETŐ TARTALMAK

Folyamatosan bővülő videós tudástár, hogy
elmélyülhess az önismeretedben

A téged legjobban foglalkoztató témakörökben mélyülhetsz el, és a mindennapjaid részévé válhat az önmagaddal kapcsolatos tudatosság. 

Gyakorlatias eszközöket biztosítok számodra már a videókban is – hogy ne csak elméletben lehess tudatos, hanem meg is tapasztalhasd a változást a mindennapokban.

A relaxációk segítségével pedig megtanulhatod elcsendesíteni a benned kavargó érzéseket és kapcsolódhatsz önmagaddal.

KÖZÖSSÉG

Egy támogató közösség, ahol megértésre találhatsz.

Egy hozzád hasonló, nyitott, elfogadó és a nehézségeidet átérző csoport vár rád az online térben.

Az Összhangban Önmagammal közösségében senki nem fogja neked azt mondani, hogy “nem is olyan nagy dolog” az, amivel küzdesz.

Hitelesítjük az élményeidet érzéseidet, és a te támogatásod is sokat jelenthet majd a többieknek.

MENTOR

Biztonságos,
szakmailag ellenőrzött 
ritmusban haladva.

Pszichológusként nap mint nap találkozom a téged is érintő nehézségekkel. Szakmai tudásom legjavát nyújtom most át neked érthető, emészthető és élvezetes formátumban.

Az egyéni és csoportos folyamataimon, illetve egyetemi oktatóként szoktam ilyen bőven és mélyen kifejteni egy-egy témakört, mint az Összhangban Önmagammal-hoz készített tartalmaimban. 

„Ne büntesd magad, amiért nem tudsz valamit, amit senki nem tanított meg neked. 
Add meg magadnak azt a támogatást, amire szükséged van.”

VALÓDI VÁLTOZÁSON MEHETSZ KERESZTÜL

Így nézhet ki velem a
az első 4 hónapod

A program folyamatos, az első 4 hónap tematikáját itt olvashatod,
a további hónapok témáját a ti igényeitek figyelembevételével alakítom majd ki.

Ebben a hónapban az kerül a fókuszba, hogy ki is vagy te. A hónap végére elkészíthetsz egy alkotást, ami téged, a rezdüléseidet, erőforrásaidat szimbolizálja.

Rájöhetsz, hogy nem kell sem tökéletesnek, sem mindig erősnek lenned – megértőbben fordulhatsz önmagadhoz – még azok felé a részeid felé is, amiket nehezen fogadsz el magadban.

Ebben a hónapban figyelünk a belső lecsendesülésre. A hónap végére megalkothatod a saját relaxációs rutinodat, és egy olyan érzelemszabályozási eszköztárat alakíthatsz ki magadnak, amiben a számodra leghatékonyabb módszerek szerepelnek. 

Megérezheted ezáltal, hogy akkor is támaszkodhatsz magadra, ha valami nagyon nehéz.

Egy újabb lépést tehetsz önmagad felé, és ráérezhetsz arra, hogy nem kell mindent összeszorított foggal tűrnöd, hogy másoknak ne okozz kényelmetlenséget.

A hónap végére a kezedben tarthatod a saját határaidról szóló összefoglalót, ami iránytűként szolgálhat a nehéz helyzetekben.

Megalkothatod a saját automatikus berögződéseid térképét, amivel tudatosan ránézhetsz az önsorsrontó gondolataidra, cselekedeteidre. Segítséget kapsz ahhoz, hogy ezeken hogyan tudsz idővel változtatni az önazonosabb, harmonikusabb mindennapok felé.

Tudatosan foglalkozhatsz a szerethetőségeddel, a teljesítményhez való viszonyoddal és a benned lévő kritikus éneddel.

BÓNUSZOK

A teljes csomag mellé most 
értékes ajándékokat is kapsz

Hálás vagyok a bizalmadért.

BÓNUSZ#1
Megszerezheted az extra, exkluzív tartalmakat

A videók és a támogató közösség mellett kifejezetten erre az alkalomra készült relaxációs hanganyagokkal, és egy április hónapra szóló tervezővel is támogathatod a fejlődésed.

BÓNUSZ#2

Alakíthatod a következő hónapok tartalmait

Fontosnak tartom, hogy minél inkább az igényeidre szabottan haladjunk, Ezért az első 100 tagnak részletes kérdőívet küldünk, ahol leírhatod, mi foglalkoztat igazán – természetesen névtelenül

BÓNUSZ#3

Hozzáférhetsz az áprilisi indulás előtt az anyagokhoz

Előbb láthatod a videókat, mint bárki más, akár már ma belenézhetsz. Emellett még a következő havi díjadat csak május elején vonjuk le – így egy hetet ajándékba is kapsz tőlünk

Fontos: A Teljes Összhang csomaghoz tartozó csoport április elején fog indulni, az előzetes hozzáférés a videós tartalmakra vonatkozik.

Megszerezheted az extra, exkluzív tartalmakat

A videók és a támogató közösség mellett kifejezetten erre az alkalomra készült relaxációs hanganyagokkal, és egy április hónapra szóló tervezővel is támogathatod a fejlődésed.

VIDEÓS BÓNUSZOK

Alapító tagként hozzáférsz az exkluzív videótárhoz is

Csatlakozz most és a heti 2 videó mellé az alábbiakat is megkapod

2022. 03. 30.-IG

Alapítói csomag

Összes bónusz

nap
óra
perc
mp

2022. 04. 17.-IG

Alapítói csomag

Összes bónusz

nap
óra
perc
mp

AZ ÖSSZHANGBAN ÖNMAGAMMAL MEGÁLMODÓJA

Fodor Alexandra

Pszichológus, a Lelked Kertje Instagram oldal szerzője

„Én sem csináltam mindig úgy, ahogy most, sőt. 

Hosszú éveken keresztül voltam az a nő, aki megtanulta elnyomni az érzéseit,  hogy másoknak ne okozzon kényelmetlenséget. Tökéletesen akartam teljesíteni, ahogy azt elvárták tőlem, és ahogy egy ideig én is elvártam magamtól.

Hosszú út vezetett odáig, míg rájöttem: nem kell azt mondanom, hogy rendben van minden, ha igazából nincs. Hogy kibontakozhatok, vállalhatom önmagam, a hibáimmal, esendőségemmel, sebezhetőségemmel együtt, és ha ezt megteszem, mélyebb, erősebb kapcsolatom lesz önmagammal, és másokkal is.

Munkám során is rengetegszer tapasztalom, hogy abban rejlik a kulcs, hogy megértéssel, gyengédséggel, törődéssel forduljunk magunk felé – és hogy azt az elfogadást, szeretetet, amire másoktól vágysz, megtanuld biztosítani magadnak.”

3 000 Ft / hó

Egy nagy témakör átdolgozása minden hónapban

Heti 1 videó az aktuális hónap témaköréhez kapcsolódóan

A videókhoz kapcsolódó gyakorlati eszközök, munkafüzetek, amik segítenek megvalósítani, ami a videókban elhangzik

Hetente 1 relaxációs gyakorlat a belső stabilitásodért és havonta egy kérdezz-felelek videó

Támogató közösség, ahol kibontakozhatsz és nyitott, egymást kölcsönösen segítő emberekkel kapcsolódhatsz Megtartunk, és összetartunk.

A közösséghez tartozó Facebook csoportban bármikor kérdezhetsz (akár névtelenül), amire Alexandra fog reagálni

Részvétel a havonta megrendezésre kerülő szakértői webináron.

Exkluzív tartalmak Instagramon: tagja lehetsz a "zöld körös" közeli ismerősöknek, akik számára extra tartalmat biztosítok - pl. kérdezési lehetőség, videók.

Számos egyéb meglepetés: pl. nyereményjátékok, közös kihívások.

A választott szolgáltatás díja minden hónapban megújul és a megadott bankártyáról levonásra kerül. 3.000 Ft kerül automatikusan levonásra a fizetés napját követő hónap ugyanazon napján az előfizetés lemondásáig.

100% 

pénzvisszafizetési 

garancia

Minden videóba, munkafüzetbe, relaxációs anyagba a legjobb tudásom és szívem-lelkem beleteszem – a valódi változáshoz azonban rád is szükség van.

Ha úgy érzed, hogy az első 30 nap után nem adott neked semmi használhatót a tagságod, akkor indoklás nélkül visszautaljuk a 30 nap árát.

ÜGYFÉLÉLMÉNYEK

Erre számíthatsz,
ha velem dolgozol
Elkísérlek, hogy rájöhess, hogyan tudsz kezet nyújtani magadnak.
Mutatok pár visszajelzést arról, milyen velem a közös munka:

Segített felismerni a legnagyobb válságokat okozó problémáim gyökereit

“ Vannak problémáim, amikről bárkinek bármennyit beszélek, de vannak olyanok, amelyeket még magam sem tudok felismerni, vagy éppen nem tudom, hogy milyen okból cselekszem úgy, ahogy. Az Alexandrával töltött idő hihetetlenül hamar segített felismerni a számomra legnagyobb válságokat okozó problémáim gyökereit, emiatt hamar tudtam változtatni, azon lenni, hogy ne robbanjak minden miatt, vagy épp ne akarjak én mindenkit megmenteni.

 

Támogatásával képes vagyok az önismeret útján előre haladni

“Az Alexandrával való közös munka túlzás nélkül meghatározó mérföldkő az életemben. Alexandra empátiájával, tudásával, szakmaiságával olyan bizalmi légkört képes teremteni, ami számomra hatalmas segítség és elengedhetetlen az önmagamon való munka során. Támogatásával képes vagyok az önismeret olykor fájdalmas, de annál kifizetődőbb útján előre haladni, ennek hatására az életemben tapasztalt pozitív változásokért nagyon hálás vagyok.”

Látom magamon a fejlődést még a nehezebb napokon is

“Számomra sokat segített, hogy Alexandra tényleg meghallgatott és segített rájönnöm a bennem zajló érzések és káoszok forráspontjaira. Mindamellett, hogy így ténylegesen szántam magamra is összpontosított figyelmet.  Jó érzéssel tölt el, hogy látom magamon a fejlődést, még a nehezebb napokon is. Van támpontom, vissza tudok nyúlni a beszélgetések emlékeihez és egy adott helyzetben átgondolni, kérdéseket intézni magam felé, mit miért is érezhetek/gondolhatok úgy, ahogy.”

“ Vannak problémáim, amikről bárkinek bármennyit beszélek, de vannak olyanok, amelyeket még magam sem tudok felismerni, vagy éppen nem tudom, hogy milyen okból cselekszem úgy, ahogy. Az Alexandrával töltött idő hihetetlenül hamar segített felismerni a számomra legnagyobb válságokat okozó problémáim gyökereit, emiatt hamar tudtam változtatni, azon lenni, hogy ne robbanjak minden miatt, vagy épp ne akarjak én mindenkit megmenteni.

 

“Az Alexandrával való közös munka túlzás nélkül meghatározó mérföldkő az életemben. Alexandra empátiájával, tudásával, szakmaiságával olyan bizalmi légkört képes teremteni, ami számomra hatalmas segítség és elengedhetetlen az önmagamon való munka során. Támogatásával képes vagyok az önismeret olykor fájdalmas, de annál kifizetődőbb útján előre haladni, ennek hatására az életemben tapasztalt pozitív változásokért nagyon hálás vagyok.”

“Számomra sokat segített, hogy Alexandra tényleg meghallgatott és segített rájönnöm a bennem zajló érzések és káoszok forráspontjaira. Mindamellett, hogy így ténylegesen szántam magamra is összpontosított figyelmet.  Jó érzéssel tölt el, hogy látom magamon a fejlődést, még a nehezebb napokon is. Van támpontom, vissza tudok nyúlni a beszélgetések emlékeihez és egy adott helyzetben átgondolni, kérdéseket intézni magam felé, mit miért is érezhetek/gondolhatok úgy, ahogy.”

Biztosan nekem való ez?

Feltétlenül várlak, ha

Belefáradtál abba, hogy mindig erősnek mutatkozz, és szeretnél végre igazán a saját igényeiddel, érzéseiddel és ömagaddal törődni

Arra vágysz, hogy az önmagaddal való szigorúság helyett a saját oldaladon állva támogathasd, megérthesd magad és kibontakozhass, növekedhess

Szeretnél változtatni az automatikussá vált, berögzült mintáidon, de nem tudod, hogy kezdj neki

Olyan emberekkel szeretnél kapcsolódni, akik megértik a nehézségeidet, és akikkel támogathatjátok egymást az utatokon.

Szeretnél magaddal foglalkozni, de terápiára nem szeretnél járni, vagy nem fér most bele

Már számtalan önismerettel foglalkozó tartalmat elolvastál, és úgy érzed, szükséged van segítségre ahhoz, hogy valóban összeálljon a kép és a gyakorlatba tudd ültetni az információkat, amivel találkozol

Ez még nem neked szól, ha

Kifejezetten traumafeldolgozásra alkalmas módszert keresel. Az önismeretedben, és akár a traumaterápiás munkádban hatékony kiegészítés lehet az Összhangban Önmagammal - traumák feldolgozására azonban nem alkalmas

Motivációs idézetekre, és két nap alatt végbemenő gyökeres változásra vágysz - az előbbi nem hozza el neked a valódi változást, utóbbi pedig nem létezik, s ezeket nem is tudom biztosítani.

Nem szeretnél időt, energiát fordítani a tartalmakra és önmagadra. Én biztosítom az anyagokat a legjobb tudásom szerint, a változás nagy része azonban rajtad múlik. Ha rendszeresen, akár csak hetente párszor fél órát foglalkozol az anyagokkal, már sokkal többet tettél magadért, mint enélkül.

Ha kifejezetten egyéni, négyszemközti tanácsadásra van szükséged - a felmerülő kérdésekre én válaszolok a közösség tagjainak, azonban az Összhangban Önmagammal tagság nem egyéni tanácsadást jelent, és nem is helyettesíti azt.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Kétségek, amik visszatartanak
Nem vagy egyedül ezekkel a félelmekkel,  
elhoztam neked a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Igen, abszolút.

Az Összhangban Önmagammal azoknak is sokat adhat, akik már foglalkoztak az önismeretükkel, vagy épp most vannak benne egy folyamatban.

Jó kiegészítés lehet terápiás vagy tanácsadási folyamat mellett is, a közösség pedig megtartó erő lehet a nehéz pillanatokban, időszakokban.

Az alapítói ajánlatunk keretein belül számos extra tartalmat kapsz, bizalmadért cserébe.

Az Összhangban Önmagammal hivatalosan április elején indul, de te előbb hozzáférhetsz a videókhoz. Emellett bónusz relaxációs anyagokat és egy április hónapra szóló digitális havi tervezőt is adunk neked.

Ha pedig a Teljes Összhang csomagot választod, akkor az a kiváltság ér, hogy alakíthatod az elkövetkező hónapok tartalmaid, részletes kérdőívet fogunk neked küldeni, amiben megírhatod, mi az, ami téged igazán foglalkoztat.

Itt a honlapon ki tudod választani azt a csomagot, amire elő szeretnél fizetni.

Ezután átirányításra kerülsz a fizetési felületre (Stripe), ahol az adataid beírásával tudod rendezni az első hónap díját. Fizetés után e-mailben megkapod részletesen az összes tudnivalót, illetve egyből átirányításra is kerülsz a videótár felületére.

Itt találsz bővebb információt és példát a csatlakozás menetére.

A videókat és a feladatokat, munkafüzeteket a Saját Ritmus és a Teljes Összhang csomag esetében is egy külön erre kialakított platformon tesszük elérhetővé. Az élő videókat a Facebookon létrehozott csoportban tudod majd követni, és utólag a videótárba is feltöltésre kerülnek. Ha csoporttag vagy, akkor a csoportból is visszanézheted őket. Az extra tartalmak szintén a Facebook csoportban kerülnek közzétételre.

Amikor csatlakozol, kapni fogsz egy e-mailt, ami az összes szükséges linket és információt tartalmazza.

A csoport április 4-én nyitja meg kapuit.

Ha a Teljes Összhang csomagra fizetsz elő, az ahhoz tartozó teljesen zárt csoportot a Facebookon találod meg. Ennek a linkjét e-mailben fogjuk neked elküldeni fizetés után.

Nem, ez teljesen opcionális.

Akkor is tudsz fejlődni, ha a háttérből figyeled a csoportban a történéseket. Biztatlak arra, hogy élj a közösség támogató erejével – de természetesen megértelek, ha úgy érzed, ehhez neked idő kell.

A csoportba kikerülő extra tartalmakhoz úgy is hozzájutsz, és tudsz rajtuk gondolkozni, be tudod építeni őket, ha nem vagy jelen aktívan.

A csoporttagok számára egy olyan teret szeretnék létrehozni, ahol teljesen biztonságban érezheti magát mindenki.

Ismerős az, amikor nagyon kevés időt tudsz szánni önmagadra – ezt figyelembe vettem a tartalmak megalkotásakor is. A videók nem több óráig tartanak, hanem 25-35 percesek, így a reggeli készülődés, munkába menés, hazautazás közben is meg tudod őket hallgatni. A relaxációkat szintén úgy készítettem el, hogy azok egy rövidebb reggeli vagy esti rutin részét képezhessék. A feladatokkal, munkafüzetekkel sem árasztalak el – azt is olyan mennyiségben biztosítom számodra, hogy valóban elmélyülhess egy-egy témában.

Azonban ha már napi fél órát szánsz a tartalmakra is sokkal többet teszel magadért, mint enélkül.

Illetve azt szoktam mondani, hogy lehet, akkor van a legnagyobb szükséged az Összhangban Önmagammal-ra, ha úgy érzed, még fél órát sem tudsz odaengedni saját magadnak a napodból. Te vagy a saját életed legfontosabb szereplője, ennyi minimum jár neked – nem tökéletesen kell csinálnod, hanem csak el kell kezdened.
A közösségi médiafelületeken található ingyenes tartalmak kifejezetten korlátozott mélységű információt tudnak neked biztosítani. Ennek következtében az “aha-élmények” mellett gyakran tapasztalom, hogy sokakban marad egy hiányérzet. 

Az Összhangban Önmagammal-ban található tartalmakban mélyen, átfogóan foglalkozok egy-egy témakörrel. Ez segíthet a helyére tenni azokat az információdarabokat, amiket már eddig is megszereztél, illetve támogathat abban, hogy a hiányzó részek is betöltésre kerüljenek. Így igazán értheted, és egyúttal a gyakorlatba is ültetheted, amit meghallgatsz.

Végre nem kell rengeteg különböző forrásból összeválogatnod, mi az, aminek hihetsz, mi az, ami releváns számodra – ezt egy helyen megtalálod.

A videók által sokkal széleskörűbben és mélyebben beszélek egy-egy téged is érintő témakörről.

 Már az is sok újat adhat, ha a saját életed, nehézségeid kapcsán elgondolkozol mélyebben az elhangzottakról. Megértheted, miért érzed magad bizonyos helyzetekben úgy, ahogy, miért küzdesz most bizonyos nehézségekkel – ez már segíthet abban, hogy tudatosabb lehess. A gyakorlati feladatokban valódi eszközöket adok neked ahhoz, hogy beépíthesd a mindennapokba is a változást, és hogy az megszilárdulhasson. A relaxációk segítenek az érzelmeid szabályozásában, lecsitításában, és egyúttal meg is taníthatnak együtt lenni velük. Ha a Teljes Összhang csomagot választod, a csoportban választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre, elakadásaidra, és egy elfogadó, megtartó közösségnek lehetsz a tagja, akik ha szeretnéd, segítenek neked, támogatnak, visszajeleznek. A havi kihívásokat is közösen dolgozzuk át a csoportban – így ebből is többet tudsz elvinni.

Amíg tag vagy, bármeddig hozzáférhetsz a számodra elérhető anyagokhoz, a világ bármelyik pontjáról.

Igen, természetesen bármikor megszakíthatod az előfizetésed. Ekkor az adott forduló után már nem fogsz tudni hozzáférni az anyagokhoz, és nem vonjuk le tőled a havi díjat.

Ezt a Teljes Összhang csomag esetén nem tudjuk garantálni, a létszám a csoportban limitált, hiszen mindenkire szeretnék figyelmet fordítani, akinek erre szüksége van. 

Nem, miközben tag vagy, az ár nem fog emelkedni akkor sem, ha az akkor belépőknek igen. Ha kilépsz, és később vissza szeretnél lépni, akkor az aktuális ár fog rád is vonatkozni.

Nem kell tökéletesen csinálnod, elég ha elkezded.

Ha nem szeretnél tovább várni, hogy kezet nyújts magadnak, gyere és csatlakozz az Összhangban Önmagammalhoz.